О Србији

Централна земља Балкана и југоисточне Европе, одлично повезана са остатком Европе и света, убрзано и модерно се развија као друштво знања на темељима богате историје и традиције. Раскрсница између Истока и Запада, гостопримљиво дочекује посетиоце из свих крајева света.

 

Saznajte više

Наше дестинације

Разноликост дестинација у Србији обухвата космополитске градове са савременом инфраструктуром и мноштвом садржаја, као и планинске и бањске центре са изванредним смештајним капацитетима и задивљујућим природним знаменитостима

 

Saznajte više

Искуства

Узбудљиви описи искустава која пружају наши хотелијери и дестинацијске менаџмент компаније дочараће вам могућности за организовање различитих типова догађаја у Србији. Атрактивне локације и организатори надахнуће учеснике да доживе нешто несвакидашње.

Saznajte više

Места

Конгресни центри, културне установе, универзитети, краљевски двор, спортске и концертне дворане, скровити сеоски комплекси, ресторани, необична и узбудљива места… На вама је само да осмислите идеју и изаберете где желите да одржите ваш првокласни догађај у Србији

Saznajte više

Хотели

Могућности за смештај у Србији крећу се од квалитетних и приступачних локалних и међународних објеката до престижних конгресних хотела и луксузних брендова који су део водећих светских хотелских компанија. Одлична вредност за новац за сваког госта.

Saznajte više

Агенције

Врсни познаваоци дестинације и стручњаци са дугогодишњим искуством запослени у дестинацијским менаџмент компанијама, својим темељним и професионалним приступом гарантују успех у осмишљавању и извођењу занимљивих и захтевних пословних догађаја.

 

Saznajte više

Новости

Београд ће бити домаћин годишње конференције Европског удружења за филозофију науке 2023. године!

Конгресни биро Србије са поносом објављује да ће годиш...

Конгресна индустрија Србије спремна за нови почетак!

Конгресни биро Србије учествовао је на овогодишњем са...

Održan skup predstavnika kongresne industrije Srbije

У среду 09.06. у хотелу Crowne Plaza  Београд одржан је скуп п...